+44 20 3608 6157 / +1 866 681 3963
INTERCOMBASE TRANSLATION SERVICES

Nederlandse Vertaling

Aanvraag Vertaling
Verzoek om Prijs
 Talen
Taalwetenschap is een breed vakgebied voor de studies die serieus opgenomen moet worden. De taalwetenschap omvat de studie van de taalvorm, betekenis, gebruik en zinsverband. “Intercombase” is een serieuze organisatie als het om talen en vertalingen gaat omdat wij geloven dat de verstandhouding kan ons allen eenmaken. Onze diensten omvatten de vertaling van Engels naar de vele andere talen (en vice versa) die hieronder zijn opgesomd.
Ons bedrijf biedt de klanten de gepersonaliseerde vertalingsdiensten van hoge kwaliteit aan die zijn nauwkeurig en betrouwbaar. Onze taalspecialisten zijn de sprekers van meer dan 140 talen ter wereld. Ook hebben wij de vertalers die de sprekers zijn van de talen van verschillende delen van de globe. Ze behoren tot de belangrijkste stafleden van ons bedrijf omdat ze bekend zijn met de culturele eisen en kenmerken van de doelgroep. Bovendien zijn onze taalsprekers in staat om de eventuele fouten en onnauwkeurigheden die tijdens de vertalingsproces kunnen optreden op te lossen.
Vertalingen naar meer dan 40 talen
De nauwkeurigheid wordt een sleutel tot een goede transcriptie en vertaling. Daarom just als wij een ervarende taalkundige of vertaler in dienst nemen kunnen wij een goed resultaat krijgen waar wij op hadden gerekend. Gelukkig zijn onze medewerkers in staat om de zakelijke documenten, teksten, artikelen, handboeken, tijdschriften, officiële and juridische documenten, thematische onderzoeken, finaciele onderzoeken en etc. te vertalen van de ene naar de andere taal.
Gratis Online Prijs
Vertalen voor uw bedrijf en de industrie
Alle onderwerpen
One-stop oplossing voor uw bedrijf en de industrie
 Document Vertaling, Website Vertaling, en nog veel meer ...
Best Vertaaltarieven
Al vanaf 0,07 euro per bronwoord
Native-sprekende Vertalers
 Meer dan 1000 taalkunde en technische experts
Vertaling
Vertaal tussen Nederlanders en meer dan 40 andere talen
Nederlandse Vertaling
Aziatiche talen
Deze regio wordt als “smeltketel” genoemd wanwege de verschillende culturele invloeden. Amerikaanse taal was onder de invloed geweest van de verschillende culturen van amerikanen-inboorlingen, Latijns Amerikanen, Aziaten, Afrikanen en Europeanen. Desondanks het feit dat 31 van 50 landen hebben de engelse taal al seen officiële taal aangekondigd beschikt deze gebied steeds over geen officiele taal.
Verschillende taalsoorten:
Engels
Spaans
Russisch
Deens
Hawaȉaans of polynesisch
Hollands
Portugees en veel anderen
Zowel de kunst en miziek als literatuur zijn de belangrijkste delen van de aziatische cultuur. Deze volken zijn zeer gevoelig en graag willen hun geschidenis te behouden en daarom is het juist belangrijk om de vertalingen nauwkeurig uit te voeren. Onze specialisten spreken enkele aziatische talen vloeiend die hieronder zijn opgesomd:
Japans
Koreaans
Vietnaams
Tagalog
Chinees
Khmer
Urdu
Maleis
Mandarijns (dialect)
Macau (dialect)
Kantonees (dialect)
Sanskriet
Punjabi
Sindhi en etc
De landen van Midden-Oost zijn trots op hun taalerfgoed. Ze hebben vijf belangrijkste talen, namelijk: Arabisch, Perzisch, Turks, Koerdisch en Berbertaal.
Wij kunnen de verschillende documenten naar de volgende talen van Midden-Oost vertalen:
Arabisch
Perzisch
Turks
Berbetaal
Koerdisch
Hebreeuws
Korosch
Romani
Egyptisch
Bengaals
Somalisch en anderen
Talen van Noord en Zuid America
Talen van Midden-Oost
Europese talen
De meest van de Europese talen zijn kenmerkend door hun fonologie waarin kunt u veel pauzes, enkele keel -en nasale medeklinkers ontdekken. Vaak doet een aspiratie zich voor. Deze bijzonderheden leiden tot het feit dat de studie van deze talen wordt angstaanjagend en onderdrukkend. Gelukkig zijn er onze specialisten die zouden graag zowel de les aan u geven als een vertaling voor u maken.
Onze vertalers spreken de volgende Europese talen vloeiend:
Russisch
Frans
Italiaans
Grieks
Tsjechisch
Keltisch
Zweeds
IJslands
Duits
Spaans
Albanees
Latij
Roemeens
Portugees
Turks en andere talen
Talen
Mocht u de geschikte voor u taal niet in de bovengenoemde lijst vinden dan kunt u een aanvraag bij ons bedrijf indienen. Wij beschikken over de specialisten die afhankelijk van uw voorkeur een vertaling naar de willekeurige taal kunnen maken.
Iedere taal vertegenwoordigt de verschillende regio en weer een andere cultuur. In iedere land zijn er eigen opvattingen over de erfgoed en dialecten. Dus bevelen wij u aan om zich tot deze taaldeskundigen van deze landen te wenden. Op deze manier zult u geen problemen krijgen bij het leren van de landelijke dialecten en zult u de eventuele fouten kunnen vermijden die uw culturele bijzonderheden die elke regio beschikt kunnen beledigen.
Vertaal Uw Document!
Vraag Vertaling!
4.00 (2)